Archive for the ‘ians testing’ Category

test run on our closed road procedures

Sunday, February 7th, 2010

Smartycam test from Subaru WRX

Tuesday, September 29th, 2009

A wet drive up a hill in the WRX to test the system. We wont get to test at all before we go to NZ and have to fit this to the Exige on the day before DriveNZ. The picture is nice but the sound has some digital noise on it. I’m trying to get some support to find out why.

The ECU bridge is miss-configured so RPM not correct – also not pushing as i had shopping in the boot

testing smartycam

Wednesday, September 23rd, 2009

Smartycam will be one of our main tools for documenting our  NZ trip.

The software installation in XP was horrible and I still dont have it working properly. The Vista installation went very easily and works fine. I just dont want to cart the Vista box around New Zealand. I have the software working for configuration of the ECU bridge and the camera under Vmware fusion on the mac and can download the videos via the SDHC card plugging into the mac USB port, so this might be the solution we go with.

The device works pretty well except for the sound. It has a digital noise over the top which is pretty annoying.

The ECU bridge works well and I’m looking forward to trying on the Exige when we get there.

sc09231320trim2

This is our first test run – the ECU bridge is configured for generic OBDII

Ians Test entry

Thursday, September 17th, 2009

Formula Holden PI 079

fholden at Philip Island